Pasiunea ta plus produsele si sfaturile noastre, 

combinatia perfecta

pentru o gospodarie fara de cusur.

De pe blog

 • Pregatirea albinelor pentru iernare
  Pregatirea albinelor pentru iernare

  Una dintre cele mai importante si mai grele sarcini in domeniul apiculturii, valabil pentru orice apicultor indiferent de experienta sa este iernarea.

  Odata cu debutul toamnei, apicultorii incep pregatirea familiilor de albine pentru a putea ierna in siguranta si a ramane sanatoase. Populatia de albine incepe sa scada, cuibul se restrange pe zona cu puiet, configurandu-se spatiul viitorului ghem de iernare.

  Pentru apicultori, sarcina principala in aceasta perioada este sa nu rateze termenele optime si sa efectueze o pregatire buna a albinelor pentru perioada rece care urmeaza.

  Astfel, in ziele insorite, crescatorii de albine vor interveni in cuiburi pentru a se asigura ca acestea au suficienta hrana, precum si o aerisire corespunzatoare.

  Practic, este terminata etapa de crestere a albinei tinere si completarea rezervelor de hrana.Acum se va efectua

  CITESTE ARTICOLUL
 • Cum se distileaza tuica si de ce materiale ai nevoie
  Cum se distileaza tuica si de ce materiale ai nevoie

  Astazi vorbim despre tuica, licoarea magica si plina de arome care nu lipseste de pe mesele imbelsugate de sarbatoare. Aceasta se poate prepara cu usurinta, in special din prune bine coapte, dulci si zemoase. Daca te tenteaza gandul sa produci tuica sau vrei sa duci activitatea la un nou nivel, iata in acest articol cateva informatii de baza despre distilare, materiale, fructele folosite, precum si alte sfaturi utile.

  CITESTE ARTICOLUL

Vezi toate articolele

Ce spun clientii