Biocid K-Othrine SC 25 (5 ml), Bayer Cropscience Cod produs: 501225

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

K-Othrine SC 25 este un insecticid piretroid care are ca substanta activa deltamethrin ce distruge sistemul imunitar al insectelor daunatoare.

Insecticidul este conditionat sub forma de suspensie concentrata, ccea ce ii asigura remanenta si siguranta in aplicare.Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

Este folosit pentru a combate intregul spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi, urechelnite, furnici, paduchi de carte.

Este un insecticid cu o toxicitate extrem de redusa.

K-Othrine SC 25 actioneaza prin contact si ingestie, penetrand extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.

K-Othrine SC 25 se recomanda a fi utilizat in interior, in incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

Doza de utilizare: 5 ml se dizolva in 0,5 l apa si se trateaza o suprafata de 10 mp.

K-Othrine SC 25 are o remanenta de 6 pana la 9 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate0.005000
ProducatorBayer CropScience
Tip ambalajFiola - 5 ml
FormulareSolutie concentrata
Daunatori tintaMuste, Furnici, Plosnite, Gandaci de bucatarie, Molii, Purici si capuse, Paienjeni si acarieni
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Biocid K-Othrine SC 25 (5 ml), Bayer Cropscience

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.