Blog

 1. Proprietatile valoroase ale lucernei si cum se cultiva

  Proprietatile valoroase ale lucernei si cum se cultiva

  Lucerna are o varietate larga de intrebuintari, fiind una dintre cele mai populare plante de nutret, dar si o planta extrem de utilizata in tratamente naturiste. Lucerna se cultiva inca din cele mai vechi timpuri pe teritoriul tarii noastre. Afla cum se infiinteaza o cultura de lucerna si ce proprietati are aceasta planta.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Plantarea si ingrijirea zmeurului

  Plantarea si ingrijirea zmeurului

  Zmeurul este un arbust cultivat si apreciat inca din cele mai vechi timpuri. Fructele sale gustoase se pot folosi in diverse produse alimentare si nu numai. Afla mai multe despre proprietatile zmeurului si despre cum poti cultiva si ingriji aceasta planta.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Activitati in gradina si livada la inceput de primavara

  Activitati in gradina si livada la inceput de primavara

  Primavara este aproape aici, iar noi ne adunam fortele pentru a ne pregati gradina pentru un nou sezon. Munca de primavara in gradina si livada trebuie planificata pas cu pas pentru a lucra cat mai eficient. Afla care sunt cele mai comune activitati ce trebuie realizate odata cu venirea caldurii.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Suculentele - scurt ghid de plantare si intretinere

  Suculentele - scurt ghid de plantare si intretinere

  Suculentele sunt plantele de decor ideale. Acestea nu sunt greu de intretinut, se adapteaza oricarui spatiu si sunt usor de plantat.  Daca iti plac aceste tipuri de plante si te gandesti sa iti cumperi sau sa le plantezi pentru prima oara, afla mai multe despre cum trebuie plantate si ingrijite.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Cum scapam de buruienile din sere si solarii

  Cum scapam de buruienile din sere si solarii

  Buruienile sunt mereu o sursa de neplaceri, inclusiv atunci cand apar in sere si solarii. Acum, cand aceste spatii sunt goale, este momentul oportun sa te ocupi de buruienile care incearca sa le acapareze. Afla mai multe despre preventia si combaterea buruienilor in sere si solarii.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina