Blog

 1. Beneficii si sfaturi utile despre cresterea si utilizarea lavandei

  Beneficii si sfaturi utile despre cresterea si utilizarea lavandei

  In comparatie cu majoritatea culturilor agricole, cultivarea lavandei isi dovedeste profitabilitatea tot mai mult, chiar si pe suprafete mici de teren si poate fi transformata intr-o afacere, prin valorificarea atat a plantelor, cat si a produselor obtinute din lavanda. Daca iti doresti sa ai propria cultura, in acest articol iti descriem cateva aspecte despre cum sa infiintezi o cultura de lavanda.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Scurt ghid de crestere si ingrijire a petuniilor, pentru un balcon sau o gradina de invidiat

  Scurt ghid de crestere si ingrijire a petuniilor, pentru un balcon sau o gradina de invidiat

  Iti plac petuniile? Noi le adoram! Daca treci pe langa ele, nu poti sa nu le observi si sa le admiri. Au o culoare splendida si pot aduce un strop de viata in orice spatiu, incepand de la gradina, pana la balconul apartamentului. Pentru ca suntem fani petunii, ne-am gandit sa realizam un scurt ghid despre cum trebuie plantate si ingrijite aceste flori. Haide sa vedem cum poti creste niste petunii de invidiat. 

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Taieri si operatiuni in verde la pomii fructiferi

  Taieri si operatiuni in verde la pomii fructiferi

  Taierile pomilor fructiferi nu se limiteaza doar la taierile “in uscat” din perioada repausului vegetativ, ele pot fi aplicate cu succes si vara, in perioada de vegetatie, atat in vederea obtinerii unui echilibru intre cresterea si dezvoltarea pomilor, cat si pentru obtinerea unor productii controlate. 

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Patarea cafenie a tomatelor - Cladosporium fulvum (Fulvia fulva)

  Patarea cafenie a tomatelor - Cladosporium fulvum (Fulvia fulva)

  Nu e un secret faptul ca tomatele, mai ales tomatele cultivate in solarii, reprezinta una dintre culturile preferate ale fermierilor, datorita recoltelor ridicate, de calitate si posibilitatii de valorificare in extrasezon, la preturi competitive. Pentru a beneficia la maxim de aceste avantaje, gestionarea bolilor si daunatorilor in solarii trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare fermier.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Cum sa alegi motocoasa potrivita

  Cum sa alegi motocoasa potrivita

  Vara s-a instalat, vegetatia creste din abundenta, iar daca vorbim despre ingrijirea gradinii, intretinerea livezilor sau curatarea unui teren, nimic nu e mai potrivit decat o motocoasa. A lua decizia corecta in alegerea unei motocoase poate fi uneori o provocare, avand in vedere diversitatea modelelor de pe piata si multitudinea de factori ce trebuie luati in considerare.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina