Blog

 1. Aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi o cusca pentru cainele tau

  Aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi o cusca pentru cainele tau

  Pe langa hrana si atentie, animalele de pe langa casa noastra au nevoie si de un adapost corespunzator, iar daca avem un caine, cusca acestuia trebuie aleasa cu grija. Descopera care sunt criteriile cele mai importante pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi o cusca pentru patrupedul tau de nadejede.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Cum sa plantezi si sa ingrijesti lalelele

  Cum sa plantezi si sa ingrijesti lalelele

  Lalelele dau un plus de culoare si viata gradinii noastre, fiind unele dintre primele flori care anunta venirea primaverii. Toamna este momentul plantarii bulbilor de lalea. Afla mai multe despre cum se planteaza si ingrijesc aceste flori.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Toaletarea pomilor si pregatirea lor pentru iarna

  Toaletarea pomilor si pregatirea lor pentru iarna

  Toamna s-a instalat pe deplin, insa inca nu suntem gata sa capitulam si sa ne retragem in casa, la caldura. Nu acum, cand inca mai sunt atatea lucrari de pregatire a pomilor pe care trebuie sa le realizam chiar in aceste zile. Haide sa vedem despre ce este vorba!

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Visezi la o livada de visini? Toamna e perioada perfecta pentru plantarea lor

  Visezi la o livada de visini? Toamna e perioada perfecta pentru plantarea lor

  Daca iti plac ciresele, mai mult ca sigur cochetezi si cu visinele, iar daca iti doresti sa plantezi o livada de visini, ai nimerit unde trebuie. Activitatile in gradina si livada sunt pasiunea noastra si avem cateva sfaturi pentru cei care o impartasesc. In acest articol, iti vom spune cateva lucruri despre visini si plantarea acestora.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Pregateste-te pentru sezonul rece cu lemne pentru foc

  Pregateste-te pentru sezonul rece cu lemne pentru foc

  Daca sistemul tau de incalzire functioneaza pe baza de lemne, acest articol e pentru tine. Afla ce trebuie sa faci in viitorul apropiat pentru a-ti pregati lemnele pentru soba, semineu sau centrala.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina