Blog

 1. Cum alegi cea mai potrivita lopata pentru zapada?

  Cum alegi cea mai potrivita lopata pentru zapada?

  Curatatul zapezii poate fi o activitate epuizanta si plictisitoare si pentru a face lucrurile mai usoare, trebuie sa ne echipam corespunzator inainte de a ne apuca de treaba. Stim cat de utila este lopata de curatat zapada si cat de important este ca aceasta sa usureze munca si sa o transforme intr-o activitate placuta, de aceea, exista o mare varietate de modele, din care sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Deszapezire eficienta cu ajutorul frezelor de zapada

  Deszapezire eficienta cu ajutorul frezelor de zapada

  Freza este alegerea excelenta pentru a curata zapada densa, compacta sau inalta pe care cu greu o indepartam altfel, indiferent cata forta avem. Freza se poate adapta la orice spatiu, permitandu-ne sa curatam curtea, trotuarul sau drumul din fata casei. Afla mai multe despre avantajele acestei masinarii si cum sa alegi un model potrivit pentru nevoile tale.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Cum sa-ti ingrijesti plantele de interior in sezonul rece?

  Cum sa-ti ingrijesti plantele de interior in sezonul rece?

  Chiar daca natura intra in perioada de repaus in lunile reci, putem sa ne bucuram in continuare de prezenta ei in casa, prin intermediul plantelor de interior. Pentru a le mentine frumoase si sanatoase pe timp de iarna, trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi care sa ne ajute sa le cream cele mai bune conditii de trai si de crestere.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Cum si unde depozitezi fructele si legumele pe timp de iarna

  Cum si unde depozitezi fructele si legumele pe timp de iarna

  Fructele si legumele trebuie consumate pe toata durata anului, iar pentru cei care au o recolta proprie, stocarea corecta a legumelor si a fructelor pe timp de iarna este esentiala. Afla mai multe despre cum si unde trebuie sa depozitezi fructele si legumele iarna.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Cum alegem stratul pentru rasadnite

  Cum alegem stratul pentru rasadnite

  Unele dintre cele mai comune legume cultivate prin rasaduri sunt tomatele, salata, castravetele, vinetele. Pentru ca nenumarati agricultori opteaza pentru aceasta varianta, am decis sa abordam pe scurt acest subiect. Afla cum se face alegerea stratului pentru rasadnite si ce caracterizeaza acest tip de plantare. 

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina