Blog

 1. E vremea recoltei! Cosul cu legume in luna septembrie

  E vremea recoltei! Cosul cu legume in luna septembrie

  E vremea recoltei si nu avem timp de pierdut. Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate pentru gospodarii care au cultivat fructe si legume. Acum trebuie sa le culegem si sa le depozitam corect pentru a ne putea bucura de ele in perioada urmatoare. Afla cum sa faci corect recoltarea celor mai comune tipuri de legume.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Calendarul activitatilor in podgorie la inceput de toamna

  Calendarul activitatilor in podgorie la inceput de toamna

  La inceput de toamna, demaram activitatile in podgorie. Nu va fi usor si nu va dura putin timp, insa la final, vom avea parte de mustul sau vinul la care am visat tot anul. Haide sa vedem care sunt principalele activitati pe care trebuie sa le realizam pentru recoltarea strugurilor si producerea vinului.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Gardurile vii si arbustii decorativi - atractia gospodariei tale

  Gardurile vii si arbustii decorativi - atractia gospodariei tale

  Gardurile vii si arbustii decorativi pot da personalitate gradinii tale. Acestia vor marca limitele gradinii tale, ajutandu-te sa o structurezi dupa bunul plac. Totodata, gardurile vii si arbustii vor pune in evidenta si vor proteja restul plantelor din gradina. Pe langa aspectul lor functional, arbustii si gardurile vii sunt foarte estetici atunci cand primesc ingrijirea necesara. Afla mai multe despre cum sa oferi aceasta ingrijire.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Vrei sa ai busuioc verde tot timpul anului? Iata cum poti face asta

  Vrei sa ai busuioc verde tot timpul anului? Iata cum poti face asta

  Busuiocul este un ingredient versatil care da o aroma deosebita preparatelor culinare. Nu degeaba italienii il folosesc inca din cele mai vechi timpuri. Acesta si-a facut loc si in bucataria noastra si tot mai multe persoane il cultiva in gradina sau in ghiveci. Daca si tu vrei sa cresti propriul tau busuioc, citeste mai departe si afla cateva sfaturi utile despre plantarea si ingrijirea busuiocului.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Metode de fertilizare a legumelor

  Metode de fertilizare a legumelor

  Pentru a obtine culturi de legume bogate si sanatoase, este nevoie de mai mult decat implementarea proceselor de baza de crestere si ingrijire. Fertilizarea este un aspect fundamental in legumicultura, aceasta sporeste productivitatea culturilor prin oferirea tuturor nutrientilor de care au nevoie plantele, dar si prin sprijinirea eforturilor fermierilor de a tine departe bolile si daunatorii.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina