Blog

 1. Incepe perioada de recoltare a cartofilor

  Incepe perioada de recoltare a cartofilor

  Roadele pentru care am muncit acum cateva luni trebuie culese sau scoase din pamant, iar pentru a lucra cat mai eficient, avem nevoie de unelte de incredere. In acest articol, ne vom concentra pe procesul de recoltare a cartofilor, prezentandu-ti cateva generalitati si sfaturi utile pentru a-l optimiza.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Cele mai frumoase flori de gradina pe care le poti planta toamna

  Cele mai frumoase flori de gradina pe care le poti planta toamna

  Haide sa vedem ce poti face toamna pentru a te asigura ca la primavara vei avea o gradina frumosa si colorata. In aceasta postare, iti vom prezenta cateva dintre cele mai frumoase flori de gradina pe care le poti planta in aceasta toamna.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Cum intampini toamna in gradina ta. Activitati in gradina in luna septembrie

  Cum intampini toamna in gradina ta. Activitati in gradina in luna septembrie

  Se apropie toamna, asa ca trebuie sa ne pregatim gradina pentru a face fata iernii si a da roade in primavara. Afla care sunt cele mai importante activitati in gradina ce ar trebui realizate in luna septembrie.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Cum sa depozitezi semintele pentru plantarea ulterioara

  Cum sa depozitezi semintele pentru plantarea ulterioara

  Fie ca gradinaresti din pura pasiune, sau cultivi plante si legume ca ocupatie, cunosti importanta semintelor. Fara ele, nu ne-am putea bucura de roadele pamantului sau de frumoasele flori care ne incanta simturile.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. 5 sfaturi pentru ingrijirea plantelor de interior

  5 sfaturi pentru ingrijirea plantelor de interior

  Plantele de interior aduc o farama de natura inauntrul casei noastre, facand-o mai plina de viata si de culoare. Totodata, ele sunt benefice sanatatii intrucat au rol purificator, ajutandu-ne sa respiram un aer cat mai curat.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina