Blog

 1. Magnolia, copacul cu flori magice. Plantare, crestere, ingrijire

  Magnolia, copacul cu flori magice. Plantare, crestere, ingrijire

  Cui nu ii plac magnoliile? Cu florile sale impunatoare, dar in acelasi timp delicate, magnolia atrage atentia oriunde ar creste. Apropo de crestere, magnoliile, in ciuda aspectului lor sofisticat si a parfumului intens, nu sunt greu de intretinut. Daca si tu iti doresti sa ai in gradina magnolii, afla cum se planteaza si ingrijeste aceasta specie.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Cum alegi mancarea cainelui tau sau pisicii tale?

  Cum alegi mancarea cainelui tau sau pisicii tale?

  Iti iubesti animalul de companie si vrei sa-i oferi ce-i mai bun? Ni se pare absolut normal. Un caine sau o pisica nu e doar un „pet”, ci un adevarat membru al familiei care merita tratat ca atare. Cum cea mai mare preocupare a prietenilor nostri patrupezi este mancarea, ne-am hotarat sa iti oferim cateva sfaturi utile. Afla cum sa alegi mancarea cea mai potrivita pentru cainele sau pisica ta. 

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Eleganta daliilor in gradinile de toamna. Sfaturi de ingrijire

  Eleganta daliilor in gradinile de toamna. Sfaturi de ingrijire

  Ce iti place cel mai mult la dalii? Noi le apreciem pentru delicatetea si eleganta lor. Daliile au un farmec aparte si se remarca in orice gradina. Daca vrei sa afli mai multe despre aceste flori si conditiile care le sunt necesare, suntem aici pentru a te ajuta. Descopera cum se cresc si intretin frumoasele dalii. 

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Legumele radacinoase: beneficii si metode de conservare

  Legumele radacinoase: beneficii si metode de conservare

  Toamna e momentul recoltei, iar cine a fost harnic tot anul trebuie sa mai munceasca un pic pentru a se bucura de roadele efortului depus. Daca te pregatesi sa aduni recolta de legume radacinoase sau pur si simplu vrei sa stii mai multe despre aceste legume, esti in locul potrivit. Citeste mai departe si afla care sunt cele mai comune legume radacinoase si conditiile lor de crestere si conservare. 

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Narcisele, vestitoarele primaverii, se planteaza toamna

  Narcisele, vestitoarele primaverii, se planteaza toamna

  Iti plac narcisele? Noi le iubim, asa ca am decis sa le dedicam un articol cu informatii interesante si sfaturi despre aceasta specie de flori. Daca vrei sa ai in gradina de primavara frumoasele narcise, acum este momentul sa le plantezi. Afla in continuare mai multe detalii utile despre aceste flori si conditiile lor de plantare si ingrijire.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina