Blog

 1. Cele mai importante lucruri de stiut despre cultura fasolei

  Cele mai importante lucruri de stiut despre cultura fasolei

  Una dintre cele mai raspandite legume din tara noastra, fasolea, se cultiva pentru boabe si pastaile tinere, care se folosesc atat la prepararea unor retete culinare, cat si in industria conservelor. In acest articol, iti prezentam pe scurt cele mai importante aspecte legate de cultura fasolei.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Ce trebuie sa stii despre rotatia culturilor in sere si solarii

  Ce trebuie sa stii despre rotatia culturilor in sere si solarii

  Vrei ca productia ta din sera sau solar sa aduca rezultatele asteptate? Una dintre tehnicile esentiale care asigura o productie de succes este rotatia culturilor. Afla cum si de ce se aplica aceasta tehnica de cultivare in sere si solarii.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Principalii daunatori ai culturii de tomate

  Principalii daunatori ai culturii de tomate

  Culturile de tomate sunt printre cele mai populare din tara noastra si nu numai. Ne place gustul tomatelor, le putem cultiva in diverse soiuri si folosi in nenumarate feluri in bucatarie. Chiar daca tomatele sunt aproape nelipsite din sera sau gospodarie, acestea nu sunt neaparat usor de cultivat. Multi daunatori si boli pot afecta cultura de tomate. Afla mai multe despre principalii daunatori ai culturii de tomate si cum sa ii combati.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Tot ceea ce trebuie sa stii despre viespea neagra a prunului

  Tot ceea ce trebuie sa stii despre viespea neagra a prunului

  Vrei o productie bogata de prune anul acesta? Atunci trebuie sa te asiguri ca livada ta de pruni nu este afectata de daunatori. Iar cand spunem daunatori, in cazul acestui pom fructifer, cel mai temut dusman este viespea neagra a prunului. Afla mai multe despre cum poti recunoaste si combate atacul acestui daunator.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Cum altoim pomii fructiferi

  Cum altoim pomii fructiferi

  Majoritatea pomilor fructiferi se inmultesc cel mai bine prin altoire. Daca inca nu ai altoit pomi pana acum, nu te ingrijora. In acest ghid, iti vom explica pas cu pas ce presupune acest proces, oferindu-ti mai multe variante pe care le poti pune in practica.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina