Calendarul lucrarilor in gradina

 1. E vremea recoltei! Cosul cu legume in luna septembrie

  E vremea recoltei! Cosul cu legume in luna septembrie

  E vremea recoltei si nu avem timp de pierdut. Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate pentru gospodarii care au cultivat fructe si legume. Acum trebuie sa le culegem si sa le depozitam corect pentru a ne putea bucura de ele in perioada urmatoare. Afla cum sa faci corect recoltarea celor mai comune tipuri de legume.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Calendarul activitatilor in podgorie la inceput de toamna

  Calendarul activitatilor in podgorie la inceput de toamna

  La inceput de toamna, demaram activitatile in podgorie. Nu va fi usor si nu va dura putin timp, insa la final, vom avea parte de mustul sau vinul la care am visat tot anul. Haide sa vedem care sunt principalele activitati pe care trebuie sa le realizam pentru recoltarea strugurilor si producerea vinului.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Activitati in gradina si livada la inceput de primavara

  Activitati in gradina si livada la inceput de primavara

  Primavara este aproape aici, iar noi ne adunam fortele pentru a ne pregati gradina pentru un nou sezon. Munca de primavara in gradina si livada trebuie planificata pas cu pas pentru a lucra cat mai eficient. Afla care sunt cele mai comune activitati ce trebuie realizate odata cu venirea caldurii.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Visezi la o livada de visini? Toamna e perioada perfecta pentru plantarea lor

  Visezi la o livada de visini? Toamna e perioada perfecta pentru plantarea lor

  Daca iti plac ciresele, mai mult ca sigur cochetezi si cu visinele, iar daca iti doresti sa plantezi o livada de visini, ai nimerit unde trebuie. Activitatile in gradina si livada sunt pasiunea noastra si avem cateva sfaturi pentru cei care o impartasesc. In acest articol, iti vom spune cateva lucruri despre visini si plantarea acestora.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Incepe perioada de recoltare a cartofilor

  Incepe perioada de recoltare a cartofilor

  Roadele pentru care am muncit acum cateva luni trebuie culese sau scoase din pamant, iar pentru a lucra cat mai eficient, avem nevoie de unelte de incredere. In acest articol, ne vom concentra pe procesul de recoltare a cartofilor, prezentandu-ti cateva generalitati si sfaturi utile pentru a-l optimiza.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina