Cultivarea plantelor

 1. Coacazul - plantare, recoltare, utilizare

  Coacazul - plantare, recoltare, utilizare

  Vrei sa iti completezi culturile din gradina si sa aduci productia de fructe la un nou nivel? Coacazul este optiunea ideala din toate punctele de vedere. Pe langa beneficiile pentru sanatate, acest arbust este usor de plantat si de intretinut cu un efort minim. Asadar, iata tot ce trebuie sa stii despre coacaze in acest articol.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Cultivarea meiului si beneficiile acestei cereale

  Cultivarea meiului si beneficiile acestei cereale

  Meiul pare a fi una dintre cele mai vechi culturi ale omenirii, primele vestigii arheologice in acest sens datand cu peste sapte milenii in urma. Civilizatii antice din China, India, Europa si unele zone ale Africii cultivau meiul pentru proprietatile sale benefice. Ulterior, meiul a fost folosit ca furaj pentru animale in diverse parti ale continentului european, fiind „redescoperit” in ultimii ani ca element esential pentru nutritia umana.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Ce sunt microverdeturile, cum si de ce sa le cultivi

  Ce sunt microverdeturile, cum si de ce sa le cultivi

  Daca nu ai mai auzit pana acum de microverdeturi, nu iti face griji. Iti vom oferi in acest articol toate informatiile de baza care te-ar putea interesa in legatura cu aceste plante. De ce ai vrea sa afli mai multe despre ele? Acestea au un potential nutritiv foarte mare, motiv pentru care multe persoane aleg sa le cultive. Hai sa trecem la treaba si sa vorbim mai pe larg despre microverdeturi.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Calendar anual. Semanarea, cultivarea si recoltarea legumelor in gradina

  Calendar anual. Semanarea, cultivarea si recoltarea legumelor in gradina

  Indiferent cat de mica este gradina ta, daca te bucuri de un teren fertil si suficienta lumina, poti profita de acest spatiu pentru a cultiva diverse tipuri de legume. In felul acesta, poti avea parte de produse proaspete si sanatoase la discretie. Afla in ce luni se seamana diferite specii de legume si ce lucrari de intretinere trebuie efectuate pe parcursul anului. 

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Anasonul - proprietati, cultivare, recoltare si utilizare

  Anasonul - proprietati, cultivare, recoltare si utilizare

  Anasonul este una dintre plantele cultivate din cele mai vechi timpuri pe teritoriul Europei. Acesta este foarte cunoscut ca planta medicinala, datorita proprietatilor uleiului si a fructelor sale, iar industria cosmetica este un alt domeniu care valorifica din plin anasonul. Daca esti interesat sa cultivi anason, afla cum sa plantezi si ingrijesti cu succes aceasta specie.

  CITESTE ARTICOLUL