Cultivarea plantelor

 1. Cultura de agris. Ghid de plantare si ingrijire

  Cultura de agris. Ghid de plantare si ingrijire

  Agrisul nu este o planta straina meleagurilor noastre, dimpotriva, acest arbust creste spontan in diferite zone geografice, putand fi cultivat si in gradini. Agrisul ofera in sezonul cald niste fructe gustoase si sanatoase, motiv principal pentru care merita sa incerci sa cultivi aceasta specie. Afla mai multe informatii despre cultura de agris si modalitatea de plantare si de ingrijire a acestei specii.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Specii si tipuri de begonia - plantare si ingrijire

  Specii si tipuri de begonia - plantare si ingrijire

  Begonia este acea floare gingasa si frumos colorata care prefera zonele mai umbrite. Florile sale pot infrumuseta orice parc sau gradina si o putem creste si in ghiveci. Daca ai un spatiu in gradina unde soarele nu ajunge sau nu zaboveste multe ore pe zi, il poti decora cu aceste plante deosebite. In continuare, iti vom prezenta mai multe sfaturi despre cresterea si ingrijirea begoniilor si vom vorbi, de asemenea, si despre speciile cele mai comune de begonia.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Cultivarea de plante medicinale in Romania: exemple si sfaturi

  Cultivarea de plante medicinale in Romania: exemple si sfaturi

  Pe teritoriul Romaniei cresc numeroase tipuri de plante medicinale. Acestea pot fi folosite pentru preventia si tratarea unui numar mare de afectiuni. Plantele medicinale sunt un adevarat dar al naturii. Afla mai multe despre cele mai comune plante medicinale pe care le poti cultiva in gradina si proprietatile lor.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Iasomia: scurt ghid de crestere si ingrijire

  Iasomia: scurt ghid de crestere si ingrijire

  Iasomia este des intalnita pe meleaguri romanesti si folosita la scara larga, atat ca remediu naturist pentru diverse afectiuni, cat si sub forma de ceai. Iasomia este bine-cunoscuta pentru proprietatile sale relaxante, dar si pentru parfumul sau puternic. Aceasta floare delicata este apreciata si pentru rolul sau decorativ. Afla mai multe despre cum poti planta si ingriji iasomia pentru a te bucura din plin de calitatile sale.  

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Cultura de ceapa: plantare si ingrijire

  Cultura de ceapa: plantare si ingrijire

  Ceapa este unul dintre ingredientele folosite cel mai frecvent in bucataria noastra traditionala. Ea are nenumarate beneficii precum faptul ca ne apara de raceli, infectii si poate ajuta la ameliorarea problemelor respiratorii. Ceapa e una dintre legumele pe care le poti cultiva cu usurinta in gradina, iar in acest articol iti vom spune mai multe despre cum sa plantezi si sa ingrijesti corespunzator cultura de ceapa.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina