Luna noiembrie ne-a adus un motiv sa sarbatorim, iar cei carora vrem sa le impartasim aceasta bucurie sunteti in primul rand voi, cititorii nostri. Suntem mandri sa va anuntam ca FarmBee.ro a fost desemnat cel mai bun magazin la sectiunea „Bricolaj, Gradina si Unelte” in cadrul competitiei nationale GpeC.

Ce este GpeC?

GpeC Summit este cel mai mare eveniment national din domeniul e-commerce si marketing online. Anul acesta, in 12-13 noiembrie, s-a organizat la Bucuresti cea de-a XIII-a editie a acestui eveniment. Gala Premiilor eCommerce 2018 a adunat peste 500 de participanti din sectorul online, companii mari si mici specializate pe diverse categorii. Am avut onoarea de a face cunostinta cu diversi reprezentanti din domenii precum produse organice, home&deco, fashion, IT&C, birotica, turism etc.

Summitul GpeC este insa mai mult decat un prilej de a crea conexiuni. Pe langa posibilitatea de a-ti evalua performanta online participand la aceasta competitie de renume, gala GpeC ofera mereu prilejul de a invata mai multe despre ultimele tendinte din mediul online.

Succesul Farmbee

Am fost incantati sa aflam ca Farmbee.ro a fost desemnat cel mai bun magazin online din categoria Bricolaj, Gradina & Unelte la Gala Premiilor eCommerce 2018. Competitia a fost una stransa, fiecare participant fiind atent evaluat. Anul acesta, mai bine de 90 de nume au concurat pentru titlul de ‘cel mai bun magazin online’, existand peste 200 de criterii de evaluare.

Printre acestea se numara criterii legate de modul in care magazinele online ofera o experienta placuta, usoara si sigura clientilor sai, de la viteza de incarcare a site-ului, la cat de facil si intuitiv pentru client este procesul de cumparare, pana la aspecte legate de securitatea datelor. De asemenea, a fost analizat si felul in care magazinele online proceseaza si livreaza comenzile, dar totodata si modul in care acestea interactioneaza cu clientii lor.     

In afara de titlul de cel mai bun magazin online din categoria noastra, Farmbee s-a mai intors acasa cu alte doua premii:

  • Locul 3 la sectiunea Best Content & Social Media presence in eCommerce
  • Locul 3 la sectiunea Best E-mail Marketing Communication in eCommerce

Pe langa bucuria de a detine aceste distinctii, participarea la competitia GpeC ne-a ajutat sa ne auto-evaluam si sa ne setam noi obiective, mai ambitioase. In cele din urma, premiul GPec nu e doar un motiv sa sarbatorim, ci si o provocare sa devenim mai buni, oferindu-va o experienta online cat mai satisfacatoare.

Multumim, cu aceasta ocazie, partenerilor nostri de la Netlogiq, care ne-au sustinut in crearea unei experiente online de top, prin dezvoltarea site-ului nostru, dar si prin actiunile de marketing, pentru ca sfaturile si experienta noastra sa ajunga la gospodarii din toata tara.