Cactusii. Cultivare si ingrijire, Editura Casa Cod produs: 500519

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Pornind de la faptul ca popularitatea cactusilor - aceste fascinante plante, cu florile intr-o bogata paleta coloristica - este in continua crestere, prezenta carte, aparuta in colectia Gradina noastra, isi propune sa ofere celor interesati o serie de informatii despre cultivarea si ingrijirea lor la domiciliu.

Cititorii vor afla care este habitatul natural al acestor plante, precum si o serie de curiozitati din viata lor, fiindu-le prezentate apoi aspecte legate de modul de cultivare a cactusilor in locuintele noastre, in gradini, sere, in camp, precum si de aranjarea lor intr-un mod cat mai decorativ.

Pas cu pas, iubitorii acestor plante vor fi instruiti cum sa aleaga soiul de cactus potrivit si vasul in care va fi sadit, ce ingrasaminte sa i se administreze, care sunt conditiile ce trebuie sa i se asigure pentru o buna dezvoltare, dezvaluindu-li-se apoi particularitati legate de inmultirea si altoirea diferitelor soiuri.

Nu au fost uitate informatiile despre bolile si daunatorii cactusilor si mijloacele de combatere a acestora.

La final este atasat un calendar, defalcat pe luni, continand lucrarile de intretinere a cactusilor pe tot parcursul anului.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
ProducatorEditura Casa
DomeniuFloricultura
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Cactusii. Cultivare si ingrijire, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.