Casa pasiva, Editura Casa Cod produs: 500540

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Cartea a fost publicata sub egida Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Controlul si gestionarea rationala a energiei obtinute din mediul inconjurator au ajuns sa constituie in prezent motorul economiei unui stat, precum si un indicator de prim rang al nivelului de trai si al gradului de civilizatie al unui popor.

In primul rand, mentionam ca aceasta carte se adreseaza atat inginerilor si specialistilor in domeniu, cat si utilizatorilor de case pasive, adica celor care detin aceste locuinte si celor care s-au decis sa devina beneficiari ai acestora.

Pornind de la faptul ca o casa pasiva consuma cu 80-90% mai putina energie pentru incalzire decat o casa conventionala si ca oproiectare optima a sa reduce substantial cheltuielile cu materiile prime, structurile mecanice si arhitectonice necesare, realizarea unei asemenea locuinte cu un inalt grad de confort poate deveni pentru oricine un vis realizabil.

Cartea, aparuta in colectia Mesterul priceput, va indruma, pas cu pas, de la proiectare pana la finalizarea constructiei, sugerandu-va principiile pe baza carora sa alegeti proiectantul si executantul lucrarii, care sunt elementele componente ale unei case pasive, precum si materialele de constructie, instalatiile si sistemele mecanice, de climatizare si electrice optime pentru atingerea scopului final: o locuinta confortabila, cu un consum cat mai redus de energie si implicit necesitand preturi de intretinere cat mai mici.

Cartea cuprinde exemple de case pasive, inclusiv din Romania, fiind prezentate situatii concrete de functionare si de consum energetic efectiv al acestor locuinte.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate0.200000
ProducatorEditura Casa
DomeniuConstructii
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Casa pasiva, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.