Compostul in gospodarie, Editura Casa Cod produs: 500521

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI si maxim 8 kg
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Aceasta carte, aparuta in colectia Gradina noastra, ofera informatii detaliate despre prepararea si utilizarea compostului in gospodarie, prezentand totodata cele mai noi aplicatii in aceasta atat de importanta lucrare de gradinarit.

Cititorii vor afla din lectura acestei carti cum se poate prepara solul fertil in gradina, ce este un strat inaltat, care sunt conditiile ce trebuie asigurate solului pentru obtinerea unui compost de calitate, capabil sa asigure recoltele dorite. Pas cu pas, cititorii vor fi initiati in etapele care trebuie urmate pentru a obtine o platforma de compost, care sunt utilajele necesare pentru aceasta lucrare, din ce anume se poate obtine compostul, care sunt daunatorii care pot aparea, dar si cele mai eficiente metode pentru combaterea acestora.

Cartea se incheie cu prezentarea unor activitati colaterale celei de compostare, carora trebuie sa li se acorde importanta cuvenita in scopul obtinerii unui compost reusit, a unui sol fertil si implicit a unor recolte pe masura.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate 0.200000
Producator Editura Casa
Domeniu Gradina
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Compostul in gospodarie, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.