Seminte Gazon

Pagina
produse/pagina
Pagina
produse/pagina

Seminte Gazon

Pentru a crea spatii verzi de impact, cu un gazon des si frumos, cum ar fi curtea sau gradina de langa casa, un loc de joaca, un teren de sport, parcuri sau alte tipuri de spatii cu gazon, primul pas si cel mai important este alegerea unor seminte de calitate. Atunci cand alegi seminte pentru gazon este bine sa tii cont de cateva aspecte:

  • Cum si unde este pozitionat terenul pe care urmeaza sa le plantezi: in functie de pozitionarea la umbra sau la soare, poti alege seminte gazon pentru soare, umbra sau universal.
  • Traficul la care este supus gazonul: daca este vorba de un teren de sport (de exemplu, gazon de fotbal), de joaca, un parc etc.
  • Dimensiunea terenului: e important sa alegi cantitatea potrivita pentru intinderea terenului pe care urmeaza sa plantezi gazonul.

Perioada propice pentru plantarea gazonului este inceputul de primavara, cand temperatura nu depaseste 20°C, sau chiar inceput de toamna.

Ca sa te poti bucura de un gazon verde si bogat pe o perioada cat mai indelungata, e important sa te informezi si despre cele mai bune metode de ingrijire si intretinere, considerand faptul ca gazonul necesita atentie constanta, insa cu rasplata unui spatiu verde aspectuos, de care sa fii mandru.