Drojdie pentru fermentarea vinului Danstil A (20 g) Cod produs: 502922

Pret

800 lei
In Stoc
-
+

Cost transport 19 lei + 1 leu/kg suplimentar, pentru greutatea peste 8 kg

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI si maxim 8 kg
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Drojdie recomandata pentru fermentarea mustului din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tarie precum si in cazul stagnarii fermentatiei.

Dozare / administrare:

- in conditii optime: 20 g/hl

- in cazul fructelor sau strugurilor mucegaiti sau intrati in putrefactie: 30 - 40 g/hl

- in cazul opririi fermentatiei: 50 g/hl

Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 200 ml de apa calda (35° - 40°C) si se lasa pentru 15 minute la inmuiat. In acest timp, amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face astfel: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C.

Gramaj: 20 g

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate 0.002000
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Drojdie pentru fermentarea vinului Danstil A (20 g)

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.