Drojdie pentru fermentarea vinului Danstil A (20 g) Cod produs: 502922
Pret
800 lei-
Transport gratuit la comenzi
PESTE 499 LEI si maxim 8 kg -
Livrare in
2 ZILE -
Retur gratuit in
60 ZILE
Descriere
Drojdie recomandata pentru fermentarea mustului din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tarie precum si in cazul stagnarii fermentatiei.
Dozare / administrare:
- in conditii optime: 20 g/hl
- in cazul fructelor sau strugurilor mucegaiti sau intrati in putrefactie: 30 - 40 g/hl
- in cazul opririi fermentatiei: 50 g/hl
Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 200 ml de apa calda (35° - 40°C) si se lasa pentru 15 minute la inmuiat. In acest timp, amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face astfel: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C.
Gramaj: 20 g
Specificatii tehnice
Greutate | 0.002000 |
---|