Drojdie rezistenta la rece pentru vin Uvaferm PM (20 g) Cod produs: 505123
Pret
1150 lei-
Transport gratuit la comenzi
PESTE 499 LEI si maxim 8 kg -
Livrare in
2 ZILE -
Retur gratuit in
60 ZILE
Descriere
Drojdie rezistenta la rece (6°C) si la un continut de alcool pana la 17%, recomandata pentru fermentarea mustului de vinuri albe sau roze, a borhoturi fermentate la rece sau sampanii in cazul stagnarii fermentarii.
Dozare/administrare:
- in conditii optime 20 g/hl;
- in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-50 g/hl;
- in cazul opririi fermentatiei sau sampanii 50 g/hl
Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 200 ml apa calda (35-40°C), se lasa 15 min la inmuiat. In acest timp vasul cu amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face in felul urmator: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C.
Gramaj (g): 20
Specificatii tehnice
Tip ambalaj | Plic - 20 g |
---|---|
Greutate | 0.020000 |