Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC (10 g) Cod produs: 505126

Pret

2300 lei
In Stoc
-
+

Cost transport 19 lei + 1 leu/kg suplimentar, pentru greutatea peste 8 kg

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI si maxim 8 kg
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Enzima pentru descompunerea pectinelor. Se utilizeaza la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi si rosii.

Dozare/administrare:

  • la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
  • la struguri negrii 2-3g/100 kg;
  • la borhoturi 1-3 g/100 kg

Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.

Instructiuni de folosire: continutul se amesteca in doza de 1 g/1 dl apa calda (15-25°C), dupa care se adauga la borhot/must si se amesteca bine. Enzima incepe sa lucreze la temperaturi peste 8°C, timpul de actiune fiind de 30-60 minute.

Gramaj (g): 10

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Tip ambalaj Plic - 10 g
Greutate 0.010000
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC (10 g)

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.