Enzime pentru eliberarea aromelor vin alb Lallzyme Beta (10 g) Cod produs: 505125
Pret
2300 lei-
Transport gratuit la comenzi
PESTE 499 LEI si maxim 8 kg -
Livrare in
2 ZILE -
Retur gratuit in
60 ZILE
Descriere
Enzima pentru eliberarea aromelor. Se utilizeaza la borhoturi din fructe, respectiv la obtinerea vinurilor albe aromate.
Dozare/administrare:
- la vinurile albe tinere 5 g/hl;
- la borhoturi din fructe 5 g/hl;
Instructiuni de folosire: in functie de cantitatea necesara se adauga in doza de 1 g/100 ml apa calda (15-25°C) si se amesteca cu grija pana la dizolvarea completa, dupa care solutia obtinuta se adauga la mustul sau borhotul aflat in ultimul stadiu de fermentare sau la vinul proaspat obtinut. Temperatura la care actioneaza este de 12-20°C, efectul se produce in decurs de 3-4 saptamani. Bentonita dezactiveaza enzimele, de aceea limpezirea vinului trebuie amanat pana la scurgerea celor 4 saptamani. Atentie! in cazul inhalarii sau contactul cu pielea poate produce iritatii, daca produsul ajunge la ochi se clateste cu apa.
Gramaj (g): 10
Specificatii tehnice
Tip ambalaj | Plic - 10 g |
---|---|
Greutate | 0.010000 |