Erbicid Equip (1 L), Bayer CropScience Cod produs: 500767

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Equip este un erbicid foarte eficient, fiind preluat foarte rapid de buruieni in doua ore de la aplicare.

Este rezistent la precipitatii, aplicarea lui nefiind influentata de acestea.

Formularea OD (dispersie in ulei) mareste aderenta si capacitatea de patrundere în planta

Efectul aplicarii este stoparea cresterii buruienilor dupa 1-3 zile, ingalbenirea si/sau inrosirea frunzelor dupa 4-10 zile si necrozarea progresiva a lastarilor dupa 7-20 zile, urmata de moartea plantei.

Este eficient atat pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, cat si pentru cele cu frunza ingusta din cultura porumbului, prin tratamente postemergente.

Equip se poate utiliza astfel:

Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, tratamentul se efectueaza la doza de 1-1,5 l/ha, cand plantele de porumb au 4-6 frunze iar buruienile sunt in faza de 2-4 frunze.

Pentru combaterea costreiului (Sorghum halepense) din rizomi, tratamentul se efectueaza la doza de 1,75-2,5 l/ha, cand plantele de porumb au 6-8 frunze iar costreiul are 15-20 cm inaltime.

Pentru combaterea pirului tarator (Elymus repens / Agropyron repens), tratamentul se efectueaza la doza de 2,5 l/ha, cand pirul are pana la 10 cm inaltime iar infestarile sunt moderate.

Selectivitate:

Equip manifesta o buna selectivitate fata de hibrizii de porumb. In conditii de stres al culturii (temperaturi peste 30 grade C, inghet, inundatii), in prima saptamana dupa tratament porumbul poate prezenta anumite simptome tranzitorii la nivelul frunzelor (incetinirea cresterii, usoara decolorare), care dispar insa rapid si nu influenteaza dezvoltarea ulterioara a plantelor si nivelul recoltei.

Nu are remanenta in sol, porumbul si soia putand fi semanate pe terenurile unde s-a aplicat recent Equip. In principiu, orice cultura poate fi semanata in deplina siguranta dupa 3 luni de la aplicarea erbicidului.

 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
ProducatorBayer CropScience
Tip ambalajFlacon - 1 l
UtilizareCereale si plante tehnice
FormulareSolutie concentrata
TipSelectiv
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Erbicid Equip (1 L), Bayer CropScience

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.