Erbicid Pendigan 330 EC (500 ml), Makhteshim Agan Cod produs: 500883

 • Transport gratuit la comenzi

  PESTE 499 LEI
 • Livrare in

  2 ZILE
 • Retur gratuit in

  60 ZILE

Descriere

Pendigan 330 EC contine substanta activa pendimetalin.

Aceasta substanta activa se absoarbe prin coleoptil sau hipocotil si provoaca intreruperea diviziunii celulare si a cresterii celulelor la buruienile sensibile. Plantele mor la scurt timp de la tratament, in cursul germinarii sau imediat dupa rasarire.

 • Erbicidul Pendigan 330 EC are o selectivitate „fiziologica” fata de cultura de floarea soarelui, caz in care plantele de cultura metabolizeaza substanta activa in produsi netoxici, astfel ca la aceste culturi produsul se poate incorpora superficial (cu ajutorul combinatorului, la 5 cm adancime).
 • La alte culturi (porumb, bulboase, legume), erbicidul Pendigan 330 EC are selectivitate „de pozitie”, astfel ca la aplicare se va avea in vedere ca semintele in curs de germinare sau plantulele sa nu intre in contact cu erbicidul (in acest caz aplicarea se face imediat dupa semanat iar incorporarea este interzisa!).
 • In situatiile in care produsul se aplica fara incorporare, produsul trebuie reactivat de apa de irigare sau din ploi.

Pendigan 330 EC se aplica atat ppi (inainte de semanat, incorporat superficial cu ajutorul combinatorului), cat si preemergent, in interval de 5 – 7 zile de la semanat, dar pana la rasarirea buruienilor.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
ProducatorMakhteshim Agan
Tip ambalajFlacon - 500 ml
UtilizareLegume
FormulareSolutie concentrata
TipSelectiv
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Erbicid Pendigan 330 EC (500 ml), Makhteshim Agan

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.