Gradina inmiresmata, Editura Casa Cod produs: 500517

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

O gradina invadata de ingemanarea parfumurilor plantelor ne introduce intr-o lume de vis, oferindu-ne intotdeauna clipe de relaxare si incantare.

De ce au plantele parfum? Cand au fost create primele parfumuri? Care sunt plantele inmiresmate si ce conditii trebuie sa le fie asigurate pentru o dezvoltare optima in gradina de langa casa?

La aceste intrebari si la multe altele vom gasi raspuns lecturand aceasta carte, aparuta in colectia Gradina noastra, care prezinta in deschidere un scurt istoric al parfumurilor, oferindu-ne apoi sfaturi despre cum am putea sa ne bucuram de compania inmiresmata a florilor la domiciliu, in toate cele patru anotimpuri.

Suntem instruiti, pas cu pas, cum sa cream o "lume a miresmelor" in propria gradina: cum sa alegem plantele cu diferite arome astfel incat ele sa se imbine in modul cel mai armonios, cum sa le ingrijim si in ce mod sa le ferim de daunatori, cum sa amenajam un loc de relaxare inmiresmat in propria gradina.

Ultimul capitol al cartii este dedicat valorificarii aromelor obtinute din plantele inmiresmate, fiind sfatuiti cum sa conservam plantele parfumate, cum sa obtinem - cu mijloace proprii - parfumuri pentru o ambianta mai placuta in casa, ce arome indeparteaza insectele, propunandu-ni-se in incheiere o serie de retete cosmetice pe baza de plante inmiresmate.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate0.200000
ProducatorEditura Casa
DomeniuGradina
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Gradina inmiresmata, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.