Livrare si plata

Livrarea comenzilor

Produsele comandate vor fi livrate cu ajutorul firmei de curierat rapid Bookurier.

Livrarea produselor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de aproximativ 24-72 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii si a stocului disponibil de catre unul din consultantii nostri.

Transportul se calculeaza astfel:

1. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 499 lei, transportul este gratuit in limita a 8 kg. Daca greutatea totala a comenzii depaseste 8 kg , se adauga 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

2. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 499 lei si greutate totala sub 8kg, taxa de transport este de 19 lei.

3. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 499 lei si greutate totala peste 8kg, taxa de transport este de 19 lei la care se adauga 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

4. Pentru comenzile ce depasesc 8kg si nu au greutate numar intreg, rotunjirea se face in minus pentru valori pana la 0,5 si in plus pentru valori de peste 0,5.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 499 ron, se va percepe o taxa de transport de 19 ron.

Plata comenzilor

Pentru achitarea produselor comandate, puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

Plata ramburs - plata comenzii va fi efectuata cu numerar, in momentul primirii produselor comandate, direct catre agentul firmei de curierat, acesta urmand sa va emita chitanta aferenta incasarii. Pentru comenzile cu plata ramburs se percepe o taxa de 2 lei.

Plata prin banca / OP – dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre unul din consultantii nostri, vi se va emite o factura proforma in baza careia puteti efectua plata comenzii. Acesta va fi transmisa pe adresa de email furnizata in momentul plasarii comenzii, urmand ca dupa efectuarea platii sa ne transmiteti confirmarea acesteia / OP-ul pe adresa de email office@farmbee.ro.

Plata online cu card bancar / Rate - se poate efectua cu ajutorul modulului de plati online MobilPay - sistem integrat de procesare a platilor on-line oferit de catre SC Netopia SRL https://www.mobilpay.ro/.

Pentru comenzile a caror valoare totala este mai mica de 500 lei se poate opta pentru plata in 2 sau 3 rate;

Pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 500 lei se poate opta pentru plata in 4, 5 sau 6 rate.

Pot alege modalitate de plata in rate posesorii cardurilor de rate aferente urmatoarelor banci:

  • Credit Europe Bank
  • Banca Transilvania
  • Garanti Bank
  • Alpha Bank
  • BRD Finance
x (x)