Masini Tuns Iarba

produse/pagina
produse/pagina

Masini Tuns Iarba

Gradinile sau curtile cu gazon pot fi uneori usor pretentioase, avand nevoie de o intretinere regulata pentru a-si pastra un aspect ingrijit dar si rezistenta si vitalitatea in timp. In timpul sezonului de crestere (primavara si toamna), gazonul trebuie tuns in fiecare saptamana de aceea, pentru aceasta activitate, e bine sa alegi o masina de tuns performanta, adaptata nevoilor gradinii tale si, desigur, bugetului pe care il ai la dispozitie.

Tipuri de masini de tuns iarba

In oferta Farmbee gasesti masini de tuns iarba manuale, electrice (la retea sau cu acumulatori) sau pe benzina. Criteriul esential in functie de care alegi masina de tuns iarba este dimensiunea peluzei / suprafata de lucru: pentru o suprafata mica de gazon (de pana la 250 mp) poti opta pentru o masina manuala sau electrica. Pentru o suprafata mai mare, iti recomandam sa optezi pentru un model de masina de tuns iarba motorizata, pe benzina.

Varietatea din care iti poti alege viitoarea masina de tuns este suficient de extinsa pentru orice nevoie si nivel de buget, calitatea ramanand o constanta indiferent de pret, deoarece le comercializam de la producatori importanti, precum Hecht, Wolf-Garten, Cub Cadet, Texas, ProGarden, Gardena si altii.

Mai mult, iti asiguram o garantie de pana la 3 ani la modelele Hecht, plus service profesionist pentru oricare dintre branduri.