Plante medicinale si aromatice din farmacia bunicii, Editura Casa Cod produs: 500557

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Cartea introduce cititorul in lumea fascinanta a plantelor medicinale si aromatice.

Structurata pe capitole, lucrarea prezinta importanta acestor plante, furnizand informatii utile in ceea ce priveste cultura lor, de la semanare, transplantarea butasilor, combaterea daunatorilor si pana la utilizarea lor in bucatarie pentru aromatizarea mancarurilor, insistandu-se totodata si pe proprietatile lor curative.

Cei interesati pot afla modul de preparare a unor tincturi, alifii, ceaiuri, precum si despre beneficiile unei bai parfumate cu plante tamaduitoare.

In functie de creativitatea si imaginatia fiecaruia, cartea ofera detalii despre confectionarea unor saculete parfumate, potpuriuri si lumanari parfumate.

Lecturand cartea va va incerca un sentiment de admiratie pentru natura inconjuratoare, furnizoare de atatea leacuri la indemana oricui si veti simti dorinta de a o proteja, pentru ca si generatiile urmatoare sa se poata bucura de minunile create de ea.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
ProducatorEditura Casa
DomeniuPlante aromatice si medicinale
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Plante medicinale si aromatice din farmacia bunicii, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.