Repelent pentru porumbei si pasari (750 ml), Vebi 00721 Cod produs: 503714

Pret

5700 lei
Stoc Limitat
-
+

Cost transport 19 lei + 1 leu/kg suplimentar, pentru greutatea peste 8 kg

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI si maxim 8 kg
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Spray negazos pe baza de esente naturale ce creeaza o bariera olfactiva pentru porumbei si lilieci.

Caracteristici: indeparteaza porumbeii si liliecii de pervazuri, ferestre, balcoane, terase, sisteme de colectare a apei de ploaie, poduri, etc. Efect indelungat. Substanta activa cu actiune olfactiva este extrem de neplacuta pentru porumbei dar si pentru pasari in general, dar nu are un miros neplacut pentru oameni. Folosit in mod corect, produsul este inofensiv pentru oameni, animale si plante si nu este periculos pentru mediul inconjurator.

Utilizare: Curatati bine de excrementele pasarilor zona ce va fi tratata. Pulverizati din abundenta de la o distanta de 20-30 cm, fiind atenti la eventualii curenti de aer care ar putea dispersa produsul. In caz de ploi abundente, persistente, sau de spalare a suprafetei cu apa si/sau detergenti, va fi necesara o noua aplicare a produsului. Utilizand produsul puteti preveni formarea cuiburilor, de acea se recomanda utilizarea regulata in sezonul care precede cuibaritul.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate 0.750000
Producator Vebi
Formulare Spray
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Repelent pentru porumbei si pasari (750 ml), Vebi 00721

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.