Samanta romaneasca lucerna Dobrogea (1 kg) Cod produs: 503542

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI si maxim 8 kg
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Dobrogea este un soi romanesc de lucerna cu un potential ridicat de productie, cu rezistenta la seceta si regenerare rapida.

Soiul Dobrogea se face remarcat printr-o rezistenta mare la seceta si la cadere. Rezistenta maxima la seceta in anul 1 diminueaza riscurile fermierilor la infiintarea unei culturi de lucerna in anii secetosi, cand lipsa apei poate fi un factor determinant pentru reusita acesteia.

Insusirile biologice in anul al doilea al soiului Dobrogea il face remarcat si din punct de vedere al capacitatii de regenerare, dar si al celorlalte insusiri biologice, aspecte care in final se reflecta in sporurile superioare de productie.

Soiul Dobrogea are totodata si o productivitate ridicata in ceea ce priveste cantitatea de substanta uscata obtinuta, aspect ce reiese tot din testarile efectuate.

Cantitatea de samanta necesara infiintarii unui hectar de lucerna este intre 18-24 kg samanta in functie de marimea acesteia.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate 1.000000
Soiuri Romanesti
Greutate sac (kg) 1
Specie planta Lucerna
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Samanta romaneasca lucerna Dobrogea (1 kg)

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.