Sisteme de incalzire a locuintelor, Editura Casa Cod produs: 500537

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Perfectionarea sistemelor de incalzire si a elementelor acestora reprezinta o preocupare continua si de durata a specialistilor din domeniul termoficarii. Problema complexa reprezentata de consumul de energie in locuintele noastre poate fi atenuata prin reducerea pierderilor de caldura.

Cartea, aparuta in coletia Mesterul priceput, prezinta diferite sisteme si modalitati de incalzire, punandu-se accent pe proportia optima dintre temperatura incaperii si umiditatea relativa a aerului, in scopul obtinerii unui mediu ambiant cat mai confortabil.

Cei interesati vor afla detaliat care sunt materialele izolatoare optime recomandate astfel incat pierderile de caldura sa fie cat mai mici, care sunt tipurile de incalzire cele mai utilizate (cu energie electrica, cu gaz, cu combustibil solid sau lichid, respectiv locala, centrala), precum si modalitati de alegere, amplasare, montare, reglare si exploatare a aparatelor de incalzire in locuinte.

Capitole aparte sunt rezervate prezentarii detaliate a incalzirii prin pardoseala, cazanelor, respectiv corpurilor de incalzire, precum si sistemelor de dezaerare.

Energia solara si utilizarea pompelor de caldura intregesc tabloul prezentat de aceasta carte in scopul incalzirii eficiente a locuintelor.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate0.200000
ProducatorEditura Casa
DomeniuConstructii
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Sisteme de incalzire a locuintelor, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.