Socul: cultivare, utilizare in gastronomie si in farmacia casei, Editura Casa

Cod produs:

500532
3490 lei
In Stoc
-
+

Costul de transport pentru acest produs este de 19 lei

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 299 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Vrei sa afli toate secretele socului?

Atunci aceasta carte, aparuta in colectia Gradina noastra, este pentru tine! Vei afla informatii despre istoricul plantei, superstitiile legate de ea, modul de valorificare ca planta ornamentala, medicinala precum si posibilitatea de a o utiliza in diverse retete culinare.

Vei fi placut surprins sa afli ca socul traieste circa 100 de ani si ca are numeroase efecte spectaculoase in prevenirea si tratamentul alternativ al bolilor cardiovasculare, cancerului, virusului herpetic, HIV-ului, alergiilor, obezitatii si ca poate fi folosit cu succes pentru diverse afectiuni ale tenului.

Trebuie sa ne insusim modul corect de recoltare si cultivare pentru a fi siguri ca beneficiem din plin de efectele pozitive ale socului.

Prin prezentarea tuturor speciilor de soc se atrage atentia ca bozul este toxic, fiind asadar necesar sa cunoastem foarte bine toate speciile.

Chiar daca se culeg specii cu efecte benefice este esential sa ne asiguram ca nu sunt poluate, fiind prezentata o tehnica prin care ne putem da seama de acest lucru.

In final se prezinta o multitudine de retete din florile si fructele acestei plante foarte apreciate inca de la Hipocrate (460 i.Hr).

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
ProducatorEditura Casa
DomeniuRetete, Gradina
Lasa-ne un comentariu
Scrieti propria recenzie
Recenzie pentru:Socul: cultivare, utilizare in gastronomie si in farmacia casei, Editura Casa