Tomatele - de la pasiune la practica, Editura Casa Cod produs: 509036

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI si maxim 8 kg
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

In cartea Tomatele – de la pasiune la practica scriitoarea, Melanie Grabner, fascinata de multitudinea soiurilor de tomate, face o adevarata pledoarie, In favoarea pastrarii nealterate a mediului Inconjurator, oferind variante de amenajare a unor gradini chiar daca spatiul de care se dispune este relativ mic.

Pornind de la un scurt istoric al tomatelor, ni se prezinta avantajele si dezavantajele soiurilor traditionale de seminte, precum si caracteristicile hibrizilor F1.

In continuare se dau o sumedenie de sfaturi practice referitoare la cerintele acestor minunate plante. Astfel aflam cerintele tomatelor, de la selectionarea semintelor si pana la recoltare (sol, distanta Intre plante, Intretinerea dupa semanat, copilire, boli si daunatori).

Intr-un alt capitol se trec In revista soiurile cele mai aspectuoase, parfumate, intens colorate. Fiecare soi beneficiaza de o scurta descriere, subliniindu-se calitatile pentru care merita sa fie cultivat.

Cartea abunda In imagini deosebit de frumoase. In ultima parte a lucrarii gasim informatii despre rolul tomatelor In pastrarea sanatatii si frumusetii corpului, despre conservarea acestora, precum si multe retete cu preparate care contin si tomate.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
Greutate 0.200000
Producator Editura Casa
Domeniu Legumicultura, Gradina
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Tomatele - de la pasiune la practica, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.