Trandafirii: Ingrijire si taiere, Editura Casa Cod produs: 500531

  • Transport gratuit la comenzi

    PESTE 499 LEI
  • Livrare in

    2 ZILE
  • Retur gratuit in

    60 ZILE

Descriere

Aceasta carte, aparuta in colectia Gradina noastra, se adreseaza tuturor iubitorilor de trandafiri, venind cu scopul de a inlatura incertitudinile in tratarea lor, dar lasand la indemana cititorului posibilitatea de a pune in practica cele aflate.

Cartea surprinde prin imagini usor de inteles modul de taiere, in diferite perioade, a tuturor tipurilor de trandafiri. Descrierile ample ale modului de plantare, taiere, protejare pe timp de iarna ori impotriva daunatorilor (prin modul de amplasare, prin plantarea lavandei sau isopului in apropierea trandafirului, prin solutii chimice sau ecologice) asigura succesul in cresterea acestor „regi ai florilor". Cele peste 40.000 de soiuri create in ultimii 200 de ani reprezinta o atractie universala, dar sa nu uitam de cei peste 25 de daunatori care le pot afecta, de taierile incorecte care pot duce la moartea plantei, precum si de plantarea ineficienta.

Pentru a le asigura cele mai bune conditii trandafirilor tai, invata cat mai multe despre ei citind aceasta carte!

Specificatii tehnice

Mai multe informatii
ProducatorEditura Casa
DomeniuFloricultura
Lasa-ne un comentariu
Recenzie pentru:Trandafirii: Ingrijire si taiere, Editura Casa

Prin completarea acestui formular esti de acord ca review-ul tau sa fie publicat. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.