Despre noi

Partenerul dedicat pentru gospodarul pasionat

Proiectul “Farmbee” a luat nastere din dorinta de oferi mai mult pasionatilor de agricultura si de a contribui activ la dezvoltarea cresterii plantelor prin intermediul magazinului nostru online. Venim in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa dezvolte o gradina de legume, de flori, o livada fructifera sau pur si simplu isi doresc sa obtina gazonul perfect pentru gospodaria lor.

De ce Farmbee

Oferim o gama larga de produse care cuprinde atat articole pentru gradinarit (masini si unelte, seminte si material saditor, ingrasaminte, pesticide, echipamente de protectie, sisteme de irigatii etc) dar si accesorii pentru cresterea animalelor (hranitori si adapatori etc), carti de specialitate precum si hrana si accesorii pentru animalele de companie. Totul pentru casa si gradina intr-un singur loc.

Cu ce te ajutam

In portofoliul nostru de produse isi gasesc locul doar seminte profesionale de flori si legume de cea mai inalta calitate. Suntem exigenti in alegerea producatorilor de material saditor pentru a putea garanta clientilor nostri o rata ridicata de prindere. In portofoliul nostru se regasesc producatori cu traditie precum: Ciumbrud Plant, Holland Park, Agrosel, Enza Zaden, Rijk Zwaan, Bejo, Seminis. Suntem mereu in cautarea celor mai bune seminte profesionale de flori si legume pentru a putea ajuta clientii sa-si obtina recoltelor dorite.

Cui ne adresam

Fie ca esti din mediul urban si esti un crescator pasionat de flori sau un peisagist entuziast pentru gradina din fata casei tale, fie ca esti din mediul rural si esti un agricultor profesonist, un gradinar amator care isi creste primele rasaduri, Farmbee vrea sa devina un sprijin de incredere pentru gospodarii de toate nivelurile. Echipa noastra vine in ajutor si iti ofera raspunsuri si informatii la toate intrebarile si solicitarile tale pentru ca tu sa te poti ocupa de bunastarea gospodariei tale. Ne dedicam timpul si priceperea pentru ca plantele crescute de tine sa rodeasca si sa prospere.

Ce spun clientii

Echipa

Suntem o echipa de oameni dedicati si pasionati, mereu in cautarea solutiilor potrivite pentru intrebarile si problemele tale. Fiecare client este important pentru noi; suntem calzi, deschisi, prietenosi si incercam sa cream o experienta frumoasa pentru fiecare dintre oamenii care ajung pe site-ul nostru. Ne bucuram cu adevarat atunci cand un client este multumit si apreciaza munca noastra si efortul depus pentru a-i satisface cerintele si facem tot posibilul pentru a indeplini permanent acest obiectiv.

Hai sa ne cunoastem!

Vino in comunitatea noastra pe Facebook, unde vei avea acces rapid la informatii de interes, iar intrebarile tale vor primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrebari, sfaturi sau cerinte. Suntem aici pentru tine!

Email: office@farmbee.ro

Telefon: 0744 609 609

Cu drag,

Echipa FarmBee