Blog

 1. Cum se distileaza tuica si de ce materiale ai nevoie

  Cum se distileaza tuica si de ce materiale ai nevoie

  Astazi vorbim despre tuica, licoarea magica si plina de arome care nu lipseste de pe mesele imbelsugate de sarbatoare. Aceasta se poate prepara cu usurinta, in special din prune bine coapte, dulci si zemoase. Daca te tenteaza gandul sa produci tuica sau vrei sa duci activitatea la un nou nivel, iata in acest articol cateva informatii de baza despre distilare, materiale, fructele folosite, precum si alte sfaturi utile.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Coacazul - plantare, recoltare, utilizare

  Coacazul - plantare, recoltare, utilizare

  Vrei sa iti completezi culturile din gradina si sa aduci productia de fructe la un nou nivel? Coacazul este optiunea ideala din toate punctele de vedere. Pe langa beneficiile pentru sanatate, acest arbust este usor de plantat si de intretinut cu un efort minim. Asadar, iata tot ce trebuie sa stii despre coacaze in acest articol.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Ghidul incepatorului: alimentatia optima pentru pasarile si animalele din gospodarie

  Ghidul incepatorului: alimentatia optima pentru pasarile si animalele din gospodarie

  Fie ca iti doresti sa cresti pasari si animale in gospodarie pentru consum propriu sau pentru a-ti dezvolta o mica afacere in viitor, alimentatia optima a acestora este unul dintre primele aspecte de care va trebui sa te ocupi. In cazul in care exista legislatie in vigoare privind cresterea unor animale domestice (cum ar fi noile reguli ce interzic hranirea porcilor cu resturi alimentare in anumite conditii), trebuie sa fii la curent cu aceasta. Dupa ce te-ai pus la curent cu legislatia, nu iti ramane decat sa te bucuri de hrana si produse naturale, sanatoase si gustoase din propria gospodarie. Hai sa vedem cateva aspecte legate de hrana pasarilor si animalelor crescute pe langa casa!

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Cultivarea meiului si beneficiile acestei cereale

  Cultivarea meiului si beneficiile acestei cereale

  Meiul pare a fi una dintre cele mai vechi culturi ale omenirii, primele vestigii arheologice in acest sens datand cu peste sapte milenii in urma. Civilizatii antice din China, India, Europa si unele zone ale Africii cultivau meiul pentru proprietatile sale benefice. Ulterior, meiul a fost folosit ca furaj pentru animale in diverse parti ale continentului european, fiind „redescoperit” in ultimii ani ca element esential pentru nutritia umana.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. 10 specii de flori perene pentru gradina ta

  10 specii de flori perene pentru gradina ta

  Cauti inspiratie pentru gradina ta? Daca vrei sa o infrumusetezi cu flori viu colorate, plantele perene sunt una dintre cele mai bune alegeri. Nu stii exact ce sunt aceste specii de plante? Afla in continuare cateva generalitati despre plantele perene precum si 10 specii cunoscute de flori perene pe care le poti cultiva cu usurinta in gradina.

  CITESTE ARTICOLUL