Blog

 1. Caisul - cultivarea in livada si ingrijirea lui

  Caisul - cultivarea in livada si ingrijirea lui

  Daca iti plac caisele, de ce sa nu incerci sa ai propria ta livada de caisi? Poti consuma aceste fructe in stare proaspata, dar le poti folosi si in numeroase preparate culinare. In acest articol, iti vom vorbi despre cum trebuie plantati caisii, dar si despre cum ar trebui sa ii ingrijesti pentru a te bucura de roade cat mai gustoase. 

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Altoirea de primavara a vitei de vie

  Altoirea de primavara a vitei de vie

  Vita de vie se cultiva cu succes de mii de ani pe teritoriul tarii noastre. Roadele sale, strugurii, se pot consuma fie proaspeti, fie pentru a produce vin. Pentru a obtine struguri de calitate, aromati si cu un continut potrivit de zahar, e nevoie insa de efort. Unul dintre procesele care te pot ajuta sa te bucuri de un soi de struguri rezistenti si de calitate superioara este altoirea. Afla in continuare cum si de ce trebuie sa altoiesti vita de vie.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Calendar anual. Cultivarea si ingrijirea pomilor si arbustilor fructiferi in livada

  Calendar anual. Cultivarea si ingrijirea pomilor si arbustilor fructiferi in livada

  Zilele insorite de primavara sunt inca departe, dar pentru gospodarul sau gradinarul pasionat, deja poate incepe planificarea lucrarilor din livada de pomi. Fie ca anul acesta iti propui sa continui sa cultivi aceleasi specii sau planuiesti sa iti diversifici livada, acest calendar anual te va ajuta. Citeste-l si vei afla ce activitati se realizeaza in livada in fiecare luna a anului si care sunt perioadele ideale de plantare a arbustilor si pomilor fructiferi.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Ce sunt microverdeturile, cum si de ce sa le cultivi

  Ce sunt microverdeturile, cum si de ce sa le cultivi

  Daca nu ai mai auzit pana acum de microverdeturi, nu iti face griji. Iti vom oferi in acest articol toate informatiile de baza care te-ar putea interesa in legatura cu aceste plante. De ce ai vrea sa afli mai multe despre ele? Acestea au un potential nutritiv foarte mare, motiv pentru care multe persoane aleg sa le cultive. Hai sa trecem la treaba si sa vorbim mai pe larg despre microverdeturi.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Calendar anual. Semanarea, cultivarea si recoltarea legumelor in gradina

  Calendar anual. Semanarea, cultivarea si recoltarea legumelor in gradina

  Indiferent cat de mica este gradina ta, daca te bucuri de un teren fertil si suficienta lumina, poti profita de acest spatiu pentru a cultiva diverse tipuri de legume. In felul acesta, poti avea parte de produse proaspete si sanatoase la discretie. Afla in ce luni se seamana diferite specii de legume si ce lucrari de intretinere trebuie efectuate pe parcursul anului. 

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina