Blog

 1. Transplantarea plantelor de interior in ghivece mai spatioase pentru o crestere sanatoasa

  Transplantarea plantelor de interior in ghivece mai spatioase pentru o crestere sanatoasa

  Plantele de interior au parte de beneficii atunci cand sunt transplantate intr-un alt ghiveci. Transplantarea nu se face foarte des, ci, in general, aproximativ o data la doi ani. Daca vrei ca plantele tale sa se dezvolte sanatos si sa reziste cat mai mult timp, afla mai departe cand si cum poti face transplantarea.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Cum crestem si intretinem orhideea, vedeta plantelor de interior cu flori

  Cum crestem si intretinem orhideea, vedeta plantelor de interior cu flori

  Daca iubesti plantele de interior, cu siguranta ai sau ai avut macar o data o orhidee. Aceste flori deosebit de frumoase si delicate sunt mereu in centrul atentiei, iesind in evidenta oriunde le-ai pozitiona. Daca vrei sa cresti o orhidee, este important sa tii cont de cateva reguli de baza pentru a te putea bucura cat mai mult timp de frumusetea ei. Afla in continuare cum se creste si intretine o orhidee.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. 10 plante-remediu care nu trebuie sa lipseasca iarna din casa ta

  10 plante-remediu care nu trebuie sa lipseasca iarna din casa ta

  Iarna este anotimpul in care corpul nostru are nevoie de un surplus de vitamine pentru a-si intari sistemul imunitar. Multi dintre noi prefera sa achizitioneze vitamine din farmacii. Exista insa si o varianta de a procura direct din natura aceste elemente esentiale, cultivand plante-remediu. Descopera 10 dintre cele mai comune plante cu proprietati medicinale pe care le poti creste in casa.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Plante de interior benefice pentru animalele de companie

  Plante de interior benefice pentru animalele de companie

  Vrei si plante de interior si animale de companie? Le poti avea pe amandoua fara nicio problema. Exista plante care nu fac rau animalelor in caz de ingerare sau contact. Afla ce tip de plante pot fi crescute cu succes intr-o casa in care ai caini, pisici sau ambele categorii de animale de companie.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Bonsaiul - specii de plante, plantare si ingrijire

  Bonsaiul - specii de plante, plantare si ingrijire

  Daca atunci cand auzi termenul bonsai, te gandesti la un copac in miniatura, stii deja despre ce vom vorbi in acest articol. Bonsaiul nu este insa o specie de copac, ci o practica horticulturala. Afla mai multe despre cum poti planta si ingriji bonsaiul si ce specii pot fi cultivate in acest fel. 

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina