Blog

 1. Taierea de toamna a vitei de vie

  Taierea de toamna a vitei de vie

  Toamna ne gaseste ocupati in gradina ca de fiecare data, iar una dintre sarcinile noastre principale este taierea vitei de vie. La fel ca plantarea, aceasta se va face dupa anumite reguli. Doar asa putem avea grija ca planta sa ramana sanatoasa si sa rodeasca frumos in anul urmator. Prin urmare, haideti sa vedem impreuna care sunt cei mai importanti pasi in ingrijirea si taierea vitei de vie in sezonul de toamna.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Tot ce trebuie sa stii despre trandafirii urcatori

  Tot ce trebuie sa stii despre trandafirii urcatori

  Simbol al elegantei si bunului gust, trandafirii urcatori impodobesc nenumarate gradini private si spatii publice. Afla care sunt exigentele trandafirilor urcatori si cum poti sa ii ingrijesti pentru a te bucura cat mai mult timp de aspectul lor rafinat.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Cum faci vinul de casa si de ce utilaje ai nevoie

  Cum faci vinul de casa si de ce utilaje ai nevoie

  Fie ca ai o intreaga podgorie de vita de vie sau o cultura in gradina, stii ca urmeaza stransul si prelucrarea strugurilor. Pentru ca strugurii sa se transforme intr-un vin savuros, e nevoie sa ii treci printr-un proces complex, insa, cu rabdare, va rezulta un vin aromat.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Cum sa imbunatatesti calitatea solului din gradina cu compost si nutrienti organici

  Cum sa imbunatatesti calitatea solului din gradina cu compost si nutrienti organici

  Florile, fructele sau legumele pe care le plantam au nevoie de suficienti nutrienti pentru a ajunge cu succes la maturitate, iar acestia se gasesc in pamant. In acest articol, ne vom focusa pe imbunatatirea calitatii solului prin adaugarea de compost si nutrienti organici.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Incepe perioada de recoltare a cartofilor

  Incepe perioada de recoltare a cartofilor

  Roadele pentru care am muncit acum cateva luni trebuie culese sau scoase din pamant, iar pentru a lucra cat mai eficient, avem nevoie de unelte de incredere. In acest articol, ne vom concentra pe procesul de recoltare a cartofilor, prezentandu-ti cateva generalitati si sfaturi utile pentru a-l optimiza.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina