Blog

 1. Mana vitei de vie - manifestare, prevenire, combatere

  Mana vitei de vie - manifestare, prevenire, combatere

  A ingriji vita de vie inseamna sa investesti timp, energie si pasiune. Vita de vie trebuie taiata, legata, pamantul in care creste trebuie arat si trebuie de asemenea aplicate tratamente fitosanitare. Despre cele din urma vei afla mai multe in acest articol in care vom vorbi despre mana vitei de vie – una dintre cele mai comune boli cu care se lupta viticultorii.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. 9 arbusti decorativi si plante agatatoare perfecte pentru terasa si gradina

  9 arbusti decorativi si plante agatatoare perfecte pentru terasa si gradina

  Arbustii si plantele agatatoare sunt unele dintre cele mai bune specii pe care le poti planta in gradina pentru a-ti amenaja spatiul. Multe dintre aceste plante nu necesita foarte multa ingrijire, dezvolandu-se optim in orice tip de sol. Daca vrei sa adaugi un strop de viata in gradina ta, afla ce arbusti si plante agatatoare ai putea cultiva.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Gladiola - gladiatoarea gradinii de vara

  Gladiola - gladiatoarea gradinii de vara

  Gladiola nu este o floare care se lasa ignorata. Aceasta specie este deseori cultivata in gradini, dar si in sere pentru a fi inclusa in buchete. Gladiola este o floare indrazneata si rezistenta, iar in continuare iti vom spune mai multe lucruri esentiale despre cum o poti cultiva cu succes in gradina.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Iasomia: scurt ghid de crestere si ingrijire

  Iasomia: scurt ghid de crestere si ingrijire

  Iasomia este des intalnita pe meleaguri romanesti si folosita la scara larga, atat ca remediu naturist pentru diverse afectiuni, cat si sub forma de ceai. Iasomia este bine-cunoscuta pentru proprietatile sale relaxante, dar si pentru parfumul sau puternic. Aceasta floare delicata este apreciata si pentru rolul sau decorativ. Afla mai multe despre cum poti planta si ingriji iasomia pentru a te bucura din plin de calitatile sale.  

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Viticultura in Romania: cele mai apreciate soiuri de struguri

  Viticultura in Romania: cele mai apreciate soiuri de struguri

  Viticultura are o traditie indelungata in Romania. Teritoriul tarii noastre ofera conditii prielnice cresterii vitei de vie si exista numeroase soiuri pe care le cultivam cu succes pentru a produce vin. Afla mai multe despre soiurile principale de struguri cultivate in tara noastra, dar si cateva generalitati despre plantarea si intretinerea vitei de vie.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina