Blog

 1. Eleganta daliilor in gradinile de toamna. Sfaturi de ingrijire

  Eleganta daliilor in gradinile de toamna. Sfaturi de ingrijire

  Ce iti place cel mai mult la dalii? Noi le apreciem pentru delicatetea si eleganta lor. Daliile au un farmec aparte si se remarca in orice gradina. Daca vrei sa afli mai multe despre aceste flori si conditiile care le sunt necesare, suntem aici pentru a te ajuta. Descopera cum se cresc si intretin frumoasele dalii. 

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Legumele radacinoase: beneficii si metode de conservare

  Legumele radacinoase: beneficii si metode de conservare

  Toamna e momentul recoltei, iar cine a fost harnic tot anul trebuie sa mai munceasca un pic pentru a se bucura de roadele efortului depus. Daca te pregatesi sa aduni recolta de legume radacinoase sau pur si simplu vrei sa stii mai multe despre aceste legume, esti in locul potrivit. Citeste mai departe si afla care sunt cele mai comune legume radacinoase si conditiile lor de crestere si conservare. 

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Narcisele, vestitoarele primaverii, se planteaza toamna

  Narcisele, vestitoarele primaverii, se planteaza toamna

  Iti plac narcisele? Noi le iubim, asa ca am decis sa le dedicam un articol cu informatii interesante si sfaturi despre aceasta specie de flori. Daca vrei sa ai in gradina de primavara frumoasele narcise, acum este momentul sa le plantezi. Afla in continuare mai multe detalii utile despre aceste flori si conditiile lor de plantare si ingrijire.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Plantarea de toamna a vitei de vie

  Plantarea de toamna a vitei de vie

  Plantarea de toamna a vitei de vie se executa pe terenuri bine drenate, incepe odata cu caderea primelor brume si se finalizeaza inainte de inregistrarea temperaturilor negative (sfarsit de noiembrie). In acest articol iti prezentam cateva aspecte importante legate de plantarea de toamna a vitei de vie.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Ce arbusti fructiferi poti planta in gradina ta?

  Ce arbusti fructiferi poti planta in gradina ta?

  Arbustii sunt un element esential care nu ar trebui sa lipseasca din gradina ta, mai ales daca ai suficient spatiu pentru acestia. Daca vrei sa plantezi arbusti nu doar pentru functia lor estetica, poti alege specii de arbusti fructiferi. Acestia iti vor oferi niste fructe delicioase si pline de vitamine. Afla mai multe despre cele mai comune tipuri de arbusti fructiferi si beneficiile fructelor acestora.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina