Blog

 1. Calendar anual. Cultivarea si ingrijirea pomilor si arbustilor fructiferi in livada

  Calendar anual. Cultivarea si ingrijirea pomilor si arbustilor fructiferi in livada

  Zilele insorite de primavara sunt inca departe, dar pentru gospodarul sau gradinarul pasionat, deja poate incepe planificarea lucrarilor din livada de pomi. Fie ca anul acesta iti propui sa continui sa cultivi aceleasi specii sau planuiesti sa iti diversifici livada, acest calendar anual te va ajuta. Citeste-l si vei afla ce activitati se realizeaza in livada in fiecare luna a anului si care sunt perioadele ideale de plantare a arbustilor si pomilor fructiferi.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Ce sunt microverdeturile, cum si de ce sa le cultivi

  Ce sunt microverdeturile, cum si de ce sa le cultivi

  Daca nu ai mai auzit pana acum de microverdeturi, nu iti face griji. Iti vom oferi in acest articol toate informatiile de baza care te-ar putea interesa in legatura cu aceste plante. De ce ai vrea sa afli mai multe despre ele? Acestea au un potential nutritiv foarte mare, motiv pentru care multe persoane aleg sa le cultive. Hai sa trecem la treaba si sa vorbim mai pe larg despre microverdeturi.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Calendar anual. Semanarea, cultivarea si recoltarea legumelor in gradina

  Calendar anual. Semanarea, cultivarea si recoltarea legumelor in gradina

  Indiferent cat de mica este gradina ta, daca te bucuri de un teren fertil si suficienta lumina, poti profita de acest spatiu pentru a cultiva diverse tipuri de legume. In felul acesta, poti avea parte de produse proaspete si sanatoase la discretie. Afla in ce luni se seamana diferite specii de legume si ce lucrari de intretinere trebuie efectuate pe parcursul anului. 

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Sfaturi pentru alegerea, utilizarea si intretinerea unui motocultor

  Sfaturi pentru alegerea, utilizarea si intretinerea unui motocultor

  In ziua de azi, lucrarile de pregatire a pamantului pentru infiintarea si ingrijirea culturilor se pot realiza mult mai usor cu ajutorul utilajelor moderne, precum motocultorul. Daca te-ai bazat pana acum pe mijloace manuale pentru muncile agricole, cu ajutorul unui motocultor iti vei usura si eficientiza munca. Afla care sunt lucrarile pe care le poti efectua cu motocultor, la ce ar trebui sa fii atent cand achizitionezi unul si cum sa il mentii in conditii cat mai bune.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Anasonul - proprietati, cultivare, recoltare si utilizare

  Anasonul - proprietati, cultivare, recoltare si utilizare

  Anasonul este una dintre plantele cultivate din cele mai vechi timpuri pe teritoriul Europei. Acesta este foarte cunoscut ca planta medicinala, datorita proprietatilor uleiului si a fructelor sale, iar industria cosmetica este un alt domeniu care valorifica din plin anasonul. Daca esti interesat sa cultivi anason, afla cum sa plantezi si ingrijesti cu succes aceasta specie.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina