Blog

 1. Cum sa alegi motocoasa potrivita

  Cum sa alegi motocoasa potrivita

  Vara s-a instalat, vegetatia creste din abundenta, iar daca vorbim despre ingrijirea gradinii, intretinerea livezilor sau curatarea unui teren, nimic nu e mai potrivit decat o motocoasa. A lua decizia corecta in alegerea unei motocoase poate fi uneori o provocare, avand in vedere diversitatea modelelor de pe piata si multitudinea de factori ce trebuie luati in considerare.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Despre sistemul subteran de irigare a gazonului

  Despre sistemul subteran de irigare a gazonului

  Gazonul reflecta interesul tau atat asupra locuintei, cat si a zonei in care traiesti. Una dintre cele mai bune modalitati de a asigura peluzei din gradina ta apa, exact in momentul potrivit, este sa-ti instalezi un sistem automatizat de irigare. Un gazon sanatos, cu o structura puternica a radacinilor, se poate obtine doar asigurand cantitatea corecta de apa.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Bolile si daunatorii trandafirilor

  Bolile si daunatorii trandafirilor

  Frumusetea trandafirilor din gradina ta vine cu un cost, si anume timpul alocat ingrijirii si mentinerii lor intr-o stare buna de sanatate. Pentru aceasta, trebuie sa poti recunoaste bolile si daunatorii care ataca trandafirii, precum si modalitatile de prevenire si combatere a acestora.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Tot ce trebuie sa stii despre cultura bamelor

  Tot ce trebuie sa stii despre cultura bamelor

  Din ce in ce mai multi mici fermieri se orienteaza catre cultura de bame, atat pentru propriul consum, cat si pentru a obtine profituri din valorificarea productiei in piete sau magazine orientate catre clienti care au un stil de viata si un meniu alimentar sanatos.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Ce este o cultura hidroponica?

  Ce este o cultura hidroponica?

  Cultivarea traditionala a plantelor trece prin numeroase provocari ca urbanizarea continua, schimbarile climatice, dezastrele naturale, abuzul de pesticide care afecteaza tot mai mult fertilitatea solului. Cultura hidroponica castiga tot mai multa popularitate pe intreg globul datorita unui bun management al resurselor folosite, dar si a unei calitati bune a produselor obtinute.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina