Blog

 1. Cum scapam de buruienile din sere si solarii

  Cum scapam de buruienile din sere si solarii

  Buruienile sunt mereu o sursa de neplaceri, inclusiv atunci cand apar in sere si solarii. Acum, cand aceste spatii sunt goale, este momentul oportun sa te ocupi de buruienile care incearca sa le acapareze. Afla mai multe despre preventia si combaterea buruienilor in sere si solarii.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Zeama bordeleza - beneficii si utilizare

  Zeama bordeleza - beneficii si utilizare

  Daca iti place gradinaritul, cu siguranta ai mai auzit despre zeama bordeleza. Aceasta este una dintre cele mai populare fungicide, fiind folosita de foarte mult timp in agricultura. Afla mai multe despre compozitia acestei solutii, modul de utilizare si eficacitatea sa.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Cele mai eficiente metode de a scapa de musafirii nepoftiti - soareci si sobolani

  Cele mai eficiente metode de a scapa de musafirii nepoftiti - soareci si sobolani

  Pentru aproape oricine locuieste la casa, mai ales in mediul rural, prezenta soarecilor si a sobolanilor este o grija in plus. Daca in trecut oamenii se bazau pe eficacitatea pisicii pentru a scapa de acesti inamici, in ziua de azi avem solutii moderne si sigure. Sa vedem, asadar, ce pasi trebui sa parcurgem pentru a tine aceste rozatoare nepofite la distanta.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. 6 plante perfecte pentru dormitor

  6 plante perfecte pentru dormitor

  Plantele aduc viata si culoare in orice spatiu. Pe langa aspectul si, in cazul unora, mirosul lor placut, plantele ne pot aduce chiar si beneficii fizice si morale. Plasate in dormitor, acestea ne pot face somnul mai usor si trezirea mai placuta.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Cum alegi cea mai potrivita lopata pentru zapada?

  Cum alegi cea mai potrivita lopata pentru zapada?

  Curatatul zapezii poate fi o activitate epuizanta si plictisitoare si pentru a face lucrurile mai usoare, trebuie sa ne echipam corespunzator inainte de a ne apuca de treaba. Stim cat de utila este lopata de curatat zapada si cat de important este ca aceasta sa usureze munca si sa o transforme intr-o activitate placuta, de aceea, exista o mare varietate de modele, din care sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina