Blog

 1. Metode de fertilizare a legumelor

  Metode de fertilizare a legumelor

  Pentru a obtine culturi de legume bogate si sanatoase, este nevoie de mai mult decat implementarea proceselor de baza de crestere si ingrijire. Fertilizarea este un aspect fundamental in legumicultura, aceasta sporeste productivitatea culturilor prin oferirea tuturor nutrientilor de care au nevoie plantele, dar si prin sprijinirea eforturilor fermierilor de a tine departe bolile si daunatorii.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Hortensia - cameleonul gradinilor de vara

  Hortensia - cameleonul gradinilor de vara

  Hortensia este un arbust decorativ demn de invidiat. Florile sale indraznete si robuste atrag atentia negresit, iar parfumul sau intens este usor de recunoscut. Am denumit hortensia “cameleonul gradinilor de vara” deoarece aceasta se poate preta aproape oricarui spatiu, iar florile sale pot avea diverse culori in functie de sol. Afla mai multe despre cum poti creste si ingriji hortensia.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Invazie de insecte in gospodarie? Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele

  Invazie de insecte in gospodarie? Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele

  Daca iti place sa petreci timp in curte sau in gradina, este imposibil sa nu fi deranjat de insecte in perioada aceasta. Insectele nu sunt tocmai placute, mai ales cand observi ca o anumita specie incepe sa iti acapareze gospodaria. Nu toate insectele sunt insa daunatoare. Exista specii absolut inofensive pe care le poti ignora si specii periculoase care trebuie combatute. Haide sa vedem cum le diferentiem si ce tratamente trebuie sa aplicam pentru a scapa de cele daunatoare.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Beneficii si sfaturi utile despre cresterea si utilizarea lavandei

  Beneficii si sfaturi utile despre cresterea si utilizarea lavandei

  In comparatie cu majoritatea culturilor agricole, cultivarea lavandei isi dovedeste profitabilitatea tot mai mult, chiar si pe suprafete mici de teren si poate fi transformata intr-o afacere, prin valorificarea atat a plantelor, cat si a produselor obtinute din lavanda. Daca iti doresti sa ai propria cultura, in acest articol iti descriem cateva aspecte despre cum sa infiintezi o cultura de lavanda.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. Scurt ghid de crestere si ingrijire a petuniilor, pentru un balcon sau o gradina de invidiat

  Scurt ghid de crestere si ingrijire a petuniilor, pentru un balcon sau o gradina de invidiat

  Iti plac petuniile? Noi le adoram! Daca treci pe langa ele, nu poti sa nu le observi si sa le admiri. Au o culoare splendida si pot aduce un strop de viata in orice spatiu, incepand de la gradina, pana la balconul apartamentului. Pentru ca suntem fani petunii, ne-am gandit sa realizam un scurt ghid despre cum trebuie plantate si ingrijite aceste flori. Haide sa vedem cum poti creste niste petunii de invidiat. 

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina