Blog

 1. Principalii daunatori ai culturii de tomate

  Principalii daunatori ai culturii de tomate

  Culturile de tomate sunt printre cele mai populare din tara noastra si nu numai. Ne place gustul tomatelor, le putem cultiva in diverse soiuri si folosi in nenumarate feluri in bucatarie. Chiar daca tomatele sunt aproape nelipsite din sera sau gospodarie, acestea nu sunt neaparat usor de cultivat. Multi daunatori si boli pot afecta cultura de tomate. Afla mai multe despre principalii daunatori ai culturii de tomate si cum sa ii combati.

  CITESTE ARTICOLUL
 2. Tot ceea ce trebuie sa stii despre viespea neagra a prunului

  Tot ceea ce trebuie sa stii despre viespea neagra a prunului

  Vrei o productie bogata de prune anul acesta? Atunci trebuie sa te asiguri ca livada ta de pruni nu este afectata de daunatori. Iar cand spunem daunatori, in cazul acestui pom fructifer, cel mai temut dusman este viespea neagra a prunului. Afla mai multe despre cum poti recunoaste si combate atacul acestui daunator.

  CITESTE ARTICOLUL
 3. Cum altoim pomii fructiferi

  Cum altoim pomii fructiferi

  Majoritatea pomilor fructiferi se inmultesc cel mai bine prin altoire. Daca inca nu ai altoit pomi pana acum, nu te ingrijora. In acest ghid, iti vom explica pas cu pas ce presupune acest proces, oferindu-ti mai multe variante pe care le poti pune in practica.

  CITESTE ARTICOLUL
 4. Transplantarea trandafirilor

  Transplantarea trandafirilor

  Obisnuit sa plantezi si sa ingrijesti trandafiri? Dar ce faci atunci cand spatiul in care i-ai plantat nu mai este unul potrivit? Singura varianta este sa ii muti in alt loc mai prielnic. Acest proces se numeste transplantare, iar in cele ce urmeaza, iti vom spune cand si cum il poti realiza.

  CITESTE ARTICOLUL
 5. 6 idei de gradini verticale pe care le poti face acasa

  6 idei de gradini verticale pe care le poti face acasa

  Pasionat de gradinarit si mereu gata de un proiect “do it yourself”? Daca vrei sa iti reinventezi gradina sau nu ai suficient spatiu pentru toate plantele dorite, e timpul sa schimbi abordarea. In acest articol iti vom prezenta conceptul de “gradina verticala” si iti vom oferi 6 idei de gradini verticale pe care le poti realiza singur, la tine acasa.

  CITESTE ARTICOLUL
Pagina